Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Entenono - Didi Kempot

Didi Kempot - Entenono


Layangmu Tak Tompo Wingi Kuwi
Wis Tak Woco Opo Karepe Atimu
Trenyuh Ati Iki Moco Tulisanmu
Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku

Umpomo Tanganku Dadi Suwiwi
Iki Ugo Aku Mesti Enggal Bali
Ning Kepriye Maneh Mergo Kahananku
Cah Ayu Entenono Tekaku

Ra Maido Sopo Wong Sing Ora Kangen

Adoh Bojo Pingin Turu Angel Merem
Ra Maido Sopo Wing Sing Ora Trenyuh
Ra Kepethuk Sawetoro Pingin Weruh
Percoyo Aku, Kuatno Atimu
Cah Ayu Entenono Tekaku