Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Eddy Zacky - Cinta Kepatiwasa

Cinta Kepatiwasa - Eddy Zacky


Kasih
Kurang Sepira
Kakang Sayang Eman Karo Sira
Tapi Sira Tega Gawe Lara

Sing Bengen Kakang Setia
Bli Mungkin Arep Gawe Lara
Kakang Sayang Ora Bohongan
Cinta Putih Dihianati

Lara Ati Kakang Lara
Nangis Ning Jero Dada
Weru Arep Mengkenen Mending Putus
Sing Awit Bengen
Cinta Suci Ora Berarti

Kakang Sayang Ora Bakal Ilang
Kakang Demen Ora Bohongan
Tapi Kien Sira Ngingkari
Bengen Sumpah Dihianati
Jarene Cuma Kakang Laka Wong Lanang Lian
Sira Tega Gawe Lelara

Lara Ati Kakang Lara
Nangis Ning Jero Dada
Weru Arep Mengkenen Mending Putus
Sing Awit Bengen
Cinta Suci Ora Berarti

Kakang Sayang Ora Bakal Ilang
Kakang Demen Ora Bohongan
Tapi Kien Sira Ngingkari
Bengen Sumpah Dihianati
Jarene Cuma Kakang Laka Wong Lanang Lian
Sira Tega Gawe Lelara

Sing Bengen Kakang Setia
Bli Mungkin Arep Gawe Lara
Kakang Sayang Ora Bohongan
Cinta Putih Dihianati

Lara Ati Kakang Lara
Nangis Ning Jero Dada
Weru Arep Mengkenen Mending Putus
Sing Awit Bengen
Cinta Suci Ora Berarti