Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Dadang Anessa - Nutugi Nafsu

Nutugi Nafsu - Dadang Anessa


Kakang Aduh Kakang Kula Bli Tahan
Lamon Sampean Keluyuran Bae
Sampe Kelalen Ning Anak Rabi
Nutugi Nafsu Seneng-seneng Bae

Kula Wong Wadon Semene Sabare
Bli Arep Nglarang Kesenengan Wong Lanang
Soal Hiburan Bli Nggo Keberatan
Kulane Melang Watir Kakang Demenan

Kula Ning Umah Butuh Kasih Sayang
Aja Terlalu Sampe Klalen Ning Waktu
Sampean Kelalen Ning Anak Rabi
Nutugi Nafsu Seneng-seneng Bae

Kula Wong Wadon Semene Sabare
Bli Arep Nglarang Kesenengan Wong Lanang
Soal Hiburan Bli Nggo Keberatan
Kulane Melang Watir Kakang Demenan

Kula Ning Umah Butuh Kasih Sayang
Aja Terlalu Sampe Klalen Ning Waktu
Sampean Kelalen Ning Anak Rabi
Nutugi Nafsu Seneng-seneng Bae