Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot

Didi Kempot - Cinta Yang Sempurna


Koyo Lintang Ning Langit
Tresnaku Lan Tresnamu
Ra Bakal Biso Ilang
Senajan Wis Ganti Jaman

Matur Nuwun Duh Gusti
Seneng Rasaning Ati
Priyo Sing Tak Tresnani
Tansah Setyo Ngancani

Aku Dudu Pujonggo
Sing Pinter Gawe Crito
Nduweku Yo Mung Tresno
Tulus Sing Ono Dodo

Roda Roda Sing Mlaku
Ngelingake Sliramu
Tanganku Ning Pundakmu
Ning Ngopo Kowe Mlayu

Lalekno Awakku
Yen Kuwi Apik Kanggone Uripmu
Wis Rasah Ngomongake Tresno
Tresno Sing Tulus Yen Gawe Gelo Lalekno

Wis Aku Tak Lungo
Nglalekke Tresno
Tresnamu Selawase

Nganti Ilang Nyawaku
Ojo Nganti Lali
Nglalekake Roso Tresnaku

Nganti Ilang Nyawaku
Aku Ora Lilo
Yen Ono Wong Liyo Ning Atimu