Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Bojo Loro - Didi Kempot

Didi Kempot - Bojo Loro


Kroso Sepet Empinge Mlinjo
Sirah Mumet Dik Nduwe Bojo Loro
Mikir Sing Enom Mikir Sing Tuwo
Ro Karone Podo Le Tresno

Cekut Cekut Mumet Temenan
Ati Bingung Dik Le Mbagi Katresnan
Butuhe Akeh Duwit Pas Pasan
Tanggal Enom Wis Kebingungan

Mrono Mrene Saben Ndino
Iki Mrene Sesuke Mrono
Bojo Enom Mung Sedelo
Bojo Tuwo Nggondeli Clono

Mrono Mrene Saben Ndino
Iki Mrene Sesuke Mrono
Bojo Enom Mung Sedelo
Bojo Tuwo Nggondeli Clono