Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot

Didi Kempot - Bakso Sarjana


Anakku Wedok Lulus Sekolah
Nangis Karepe Pingin Kuliah
Mugi Gusti Alloh Paringo Berkat
Marang Kulo Tiyang Alit Sing Mboten Gadah
Naliko Bayi Biyen Tak Kudang
Rino Wengi Tak Gadang Gadang
Senajan Wong Tuamu Dudu Juragan
Mung Wong Cilik Bakul Bakso Kelilingan
Oalah Nduk Kowe Duweku Donga Lan Puji
Wong Tuamu Moco Tulis Ora Ngerti

Oalah Nduk Karepmu Wis Tak Turuti
Yen Kuliah Ning Kutho Sing Ati-ati

Atiku Bungah Krungu Kabare
Koyo Wong Sing Menang Lotre
Anakku Wedok Sing Ayu Dewe
Sing Tak Gadang Gadang Wis Klakon Karepe
Anak Bakul Bakso Lulus Kuliahe
Anakku