Minggu, 01 Desember 2019

Lirik Lagu Arya Satria - Ilang Tresnomu

Arya Satria - Ilang Tresnomu


Ing Wengi Iki Susah Atiku
Eling Sliramu Sing Tak Tresnani
Biyen Janjimu Setyo Marang Aku
Ora Bakal Gawe Loro Atiku

Nanging Saiki Ilang
Tresnamu Luntur Marang Aku
Trenoku Mung Sliramu
Sayangku Mung Sliramu
Nanging Saiki Ilang Tresnomu

Tanpo Sliramu Wengiku Sepi
Kelingan Sliramu Sing Tak Tresnani
Opo Sliramu Mikirne Aku
Koyo Aku Tansah Mikir Sliramu, Mikir Sliramu

Nanging Saiki Ilang, Tresnamu Luntur Marang Aku
Trenoku Mung Sliramu, Sayangku Mung Sliramu
Nanging Saiki Ilang Tresnomu

Tanpo Sliramu Wengiku Sepi
Kelingan Sliramu Sing Tak Tresnani
Opo Sliramu Mikirne Aku
Koyo Aku Tansah Mikir Sliramu, Mikir Sliramu

Nanging Saiki Ilang, Tresnamu Luntur Marang Aku
Trenoku Mung Sliramu, Sayangku Mung Sliramu
Nanging Saiki Ilang Tresnomu