Minggu, 01 Desember 2019

Lirik Lagu Arum Dalu - Didi Kempot

Didi Kempot - Arum Dalu


Pupur Lan Gincu Nambai Ayu
Akeh Priyo Sing Gandrung Sliramu
Senadyan Uwis Ngerti, Ngerti Sliramu
Kembang Arum Ndalu

Soko Kulino Tresnaku Ono
Pingin Ngentaske Kowe Soko Ino
Senadyan Diomong Tonggo Dadi Gunjingane Konco
Tresnaku Ra Luntur Kanggo Sliramu

Kabeh Wis Pancen Pestiku
Urip Karo Sliramu
Jodo Kuwi Soko Gusti
Manungso Sing Nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi Kerso Paring Pirso
Kerso Maringi Pepadang
Tresnaku Lan Tresnamu

Tresnaku Lan Tresnamu
Tresnaku Lan Tresnamu
Soko Kulino Tresnaku Ono
Pingin Ngentaske Kowe Soko Ino
Senadyan Diomong Tonggo Dadi Gunjingane Konco
Tresnaku Ra Luntur Kanggo Sliramu