Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Aas Rolani - Sewulan Maning

Sewulan Maning - Aas Rolani


Tunggu Kang Sewulan Maning
Yen Sampean Pengen Kesanding
Aja Watir Sun Ingkar Janji
Yen Wis Jodo Pasti Bakal Dadi Siji

Rong Taun Kita Pisahan
Nahan Rindu Ninggal Kenangan
Kien Tanggung Sewulan Maning
Sabar Kakang Aja Luruh Ganti Dingin

Cinta [cinta], Cerita Impian Kita
Kakang Besok Pasti Kelaksana

Rindu [rindu], Rintihan Sing Jero Kalbu
Kakang Sewulan Maning Ketemu

Mulane Kang Ayo Dedonga
Muga Ana Restu Sing Kuasa

Rong Taun Kita Pisahan
Nahan Rindu Ninggal Kenangan
Kien Tanggung Sewulan Maning
Sabar Kakang Aja Luruh Ganti Dingin

Cinta [cinta], Cerita Impian Kita
Kakang Besok Pasti Kelaksana

Rindu [rindu], Rintihan Sing Jero Kalbu
Kakang Sewulan Maning Ketemu

Mulane Kang Ayo Dedonga
Muga Ana Restu Sing Kuasa

Tunggu Kang Sewulan Maning
Yen Sampean Pengen Kesanding
Aja Watir Sun Ingkar Janji
Yen Wis Jodo Pasti Bakal Dadi Siji