Lirik Lagu Aas Rolani - Lintang Wulan

Lintang Wulan - Aas Rolani


Kaya Nangis, Sejeroning Ati
Banyu Mata, Sampe Mbrebes Mili
Sun Kelingan, Awan Lan Bengi
Mikiri, Sang Pujaan Ati..

Sumpah Layak, Rela Bagen Mati
Tenimbang Urip, Ora Dadi Siji
Lintang Wulan, Sing Dadi Saksi
Lamon Kula, Sulaya Janji..

Oh Kekasih, Pujaan Ning Ati
Ora Kuat, Sun Ditinggal Kari
Cuma Kakang, Sing Dadi Idaman
Ora Bakal, Sun Demen Wong Liyan..

Duh Aduh Sayang, Ja Ragu Lan Bimbang
Kakang Pasti Eman, Sampe Akhir Jaman..

Sumpah Layak, Rela Bagen Mati
Tenimbang Urip, Ora Dadi Siji
Lintang Wulan, Sing Dadi Saksi
Lamon Kula, Sulaya Janji..

Oh Kekasih, Pujaan Ning Ati
Ora Kuat, Sun Ditinggal Kari
Cuma Kakang, Sing Dadi Idaman
Ora Bakal, Sun Demen Wong Liyan..

Duh Aduh Sayang, Ja Ragu Lan Bimbang
Kakang Pasti Eman, Sampe Akhir Jaman..

Kaya Nangis, Sejeroning Ati
Banyu Mata, Sampe Mbrebes Mili
Sun Kelingan, Awan Lan Bengi
Mikiri, Sang Pujaan Ati..

Kaya Nangis, Sejeroning Ati
Banyu Mata, Sampe Mbrebes Mili
Sun Kelingan, Awan Lan Bengi
Mikiri, Sang Pujaan Ati..

Sumpah Layak, Rela Bagen Mati
Tenimbang Urip, Ora Dadi Siji
Lintang Wulan, Sing Dadi Saksi
Lamon Kula, Sulaya Janji..

Oh Kekasih, Pujaan Ning Ati
Ora Kuat, Sun Ditinggal Kari
Cuma Kakang, Sing Dadi Idaman
Ora Bakal, Sun Demen Wong Liyan..

Duh Aduh Sayang, Ja Ragu Lan Bimbang
Kakang Pasti Eman, Sampe Akhir Jaman..

Sumpah Layak, Rela Bagen Mati
Tenimbang Urip, Ora Dadi Siji
Lintang Wulan, Sing Dadi Saksi
Lamon Kula, Sulaya Janji..

Oh Kekasih, Pujaan Ning Ati
Ora Kuat, Sun Ditinggal Kari
Cuma Kakang, Sing Dadi Idaman
Ora Bakal, Sun Demen Wong Liyan..

Duh Aduh Sayang, Ja Ragu Lan Bimbang
Kakang Pasti Eman, Sampe Akhir Jaman..

Kaya Nangis, Sejeroning Ati
Banyu Mata, Sampe Mbrebes Mili
Sun Kelingan, Awan Lan Bengi
Mikiri, Sang Pujaan Ati..


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Aas Rolani - Lintang Wulan

Sekianlah artikel Lirik Lagu Aas Rolani - Lintang Wulan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lirik Lagu Aas Rolani - Lintang Wulan dengan alamat link https://www.liriklagu.site/2019/12/lirik-lagu-aas-rolani-lintang-wulan.html

Subscribe to receive free email updates:

loading...