Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Yuliana ZN - Korban Fitnah

Korban Fitnah - Yuliana ZN


Rumah Tangga Bakale Arepan Pisahan,
Anak Siji Sekien Dadi Rebutan..
Korban Fitnah Kula Dituduh Mendua,
Padahal Deweke Sing Main Cinta..
Akhire Pisah..

Kula Nerima Senajan Bareng Nangisi,
Wong Ora Salah Malah Dipegat Ning Laki..

Sing Gawe Lara Kula Dituduh Selingkuh,
Anak Siji Digawa Blolih Ketemu..
Kita Emboke Sing Ngupahi Susu,
Tapi Nangapa Blolih Ketemu..

Rumah Tangga Bakale Arepan Pisahan,
Anak Siji Sekien Dadi Rebutan..
Korban Fitnah Kula Dituduh Mendua,
Padahal Deweke Sing Main Cinta..
Akhire Pisah..

Kula Nerima Senajan Bareng Nangisi,
Wong Ora Salah Malah Dipegat Ning Laki..

Sing Gawe Lara Kula Dituduh Selingkuh,
Anak Siji Digawa Blolih Ketemu..
Kita Emboke Sing Ngupahi Susu,
Tapi Nangapa Blolih Ketemu..

Rumah Tangga Bakale Arepan Pisahan,
Anak Siji Sekien Dadi Rebutan..
Korban Fitnah Kula Dituduh Mendua,
Padahal Deweke Sing Main Cinta..
Akhire Pisah..