Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Yuliana ZN - Kelayu

Kelayu - Yuliana ZN


Wong Demen Bawa Rasa Kelingan,
Pengene Slalu Terus Barengan..
Nembe Sedina Ora Ketemu,
Kaya Ditinggal Lunga Kelayu..

Terus Terang,
Sun Sayang Sampean..
Terus Terang,
Ho O Sun Demen Sampean..

Wong Demen Bawa Rasa Kelingan,
Pengene Slalu Terus Barengan..
Nembe Sedina Ora Ketemu,
Kaya Ditinggal Lunga Kelayu..

Ibarat Kembang Ning Taman,
Lemes Lan Layu Yen Bli Disiram..

Gambaran Cintane Kula,
Lemes Lan Layu Yen Kakang Lunga..
Mengkenen Rasane Demenan Ado-adoan,
Nanging Kaya Ning Iringan..

Wong Demen Bawa Rasa Kelingan,
Pengene Slalu Terus Barengan..
Nembe Sedina Ora Ketemu,
Kaya Ditinggal Lunga Kelayu..

Ibarat Kembang Ning Taman,
Lemes Lan Layu Yen Bli Disiram..

Gambaran Cintane Kula,
Lemes Lan Layu Yen Kakang Lunga..
Mengkenen Rasane Demenan Ado-adoan,
Nanging Kaya Ning Iringan..

Wong Demen Bawa Rasa Kelingan,
Pengene Slalu Terus Barengan..
Nembe Sedina Ora Ketemu,
Kaya Ditinggal Lunga Kelayu..