Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Tia Permatasari - Dijobrag

Dijobrag - Tia Permatasari


Namun Sun Weruh Kayang Kenen
Bli Bakal Kula Nerima Kakang
Ngomonge Sampean Jarenen Wis Pegatan
Buktine Ngucap Cuma Gogoran

Sekien Rasa Penyesalan
Sun Gelem Dikawin Wong Due Rabi
Sun Pengen Pegatan Melase Ning Keturunan
Akhire Cuma Nyiksa Ning Badan

Sekien Ketangguan Kakang Durung Pegatan
Rasa Pegot Ambegan Seseke Bli Kejagan

Nangis Sedalan - Dalan Karo Anak Loroan
Dijobrag Rabi Tua Rasane Lara
Duh Kakang Pegaten Kula
Masih Mending Kulane Sing Ngalah

Sekien Rasa Penyesalan
Sun Gelem Dikawin Wong Due Rabi
Sun Pengen Pegatan Melase Ning Keturunan
Akhire Cuma Nyiksa Ning Badan

Sekien Ketangguan Kakang Durung Pegatan
Rasa Pegot Ambegan Seseke Bli Kejagan

Nangis Sedalan - Dalan Karo Anak Loroan
Dijobrag Rabi Tua Rasane Lara
Duh Kakang Pegaten Kula
Masih Mending Kulane Sing Ngalah

Sekien Rasa Penyesalan
Sun Gelem Dikawin Wong Due Rabi
Sun Pengen Pegatan Melase Ning Keturunan
Akhire Cuma Nyiksa Ning Badan

Sekien Ketangguan Kakang Durung Pegatan
Rasa Pegot Ambegan Seseke Bli Kejagan

Nangis Sedalan - Dalan Karo Anak Loroan
Dijobrag Rabi Tua Rasane Lara
Duh Kakang Pegaten Kula
Masih Mending Kulane Sing Ngalah

Sekien Rasa Penyesalan
Sun Gelem Dikawin Wong Due Rabi
Sun Pengen Pegatan Melase Ning Keturunan
Akhire Cuma Nyiksa Ning Badan