Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Bosen

Ojo Bosen - Syahiba Saufa


Sayang Ojo Bosen
Ngancani Aku
Sayang Ojo Nganti
Ninggalke Aku
Sak Uripmu Sak Matimu
Ojo Mandek Nresnani Aku
 
Sayang Ojo Bosen
Ngancani Aku
Sayang Ojo Nganti
Ninggalke Aku
Sak Uripmu Sak Matimu
Ojo Mandek Nresnani Aku

Tak Jalok Kowe Eleng
Ojo Nganti Kepaling
Ati Sucine Tresno
Ojo Nganti Ngeliyo

Senajan Aku Loro
Rogo Wes Ngalih Rupo
Cucut Anggonmu Tresno
Ojo Kelangan Roso

Hooo
Kelangan Roso

Sayang Ojo Bosen 
Ngancani Aku   
Sayang Ojo Nganti   
Ninggalke Aku   
Sak Uripmu Sak Matimu   
Ojo Mandek Nresnani Aku 

Tak Jalok Kowe Eleng 
Ojo Nganti Kepaling 
Ati Sucine Tresno   
Ojo Nganti Ngeliyo 

Senajan Aku Loro 
Rogo Wes Ngalih Rupo 
Cucut Anggonmu Tresno 
Ojo Kelangan Roso 

Tak Jalok Kowe Eleng
Ojo Nganti Kepaling
Ati Sucine Tresno
Ojo Nganti Ngeliyo

Senajan Aku Loro
Rogo Wes Ngalih Rupo
Cucut Anggonmu Tresno
Ojo Kelangan Roso