Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty - Simbar Mata

Simbar Mata - Susy Arzetty


Dudu Sun Mabok
Kenang Saking Gantenge
Dudu Sun Torog
Kenang Saking Garange...

Sing Gawe Ati
Kula Kegembang
Uwonge Alim
Soleh Lan Sopan...

Apa Wong Demen
Baguse Jare Dewek
Jare Uwong Ireng
Jare Kulah Mah Ganteng...

Gonggo Nyabrang
Murag Ning Longan
Wong Demen Pengene
Sawang Sawangan...

Dudu Sun Mabok
Kenang Saking Garange...

Simbar Mata
Megare Ning Tlapukan
Sun Kelingan
Bae Kenang Idepe...

Pribasane Kepiting Cilik
Saba Tampingan
Sun Kelayu Kang
Demen Sampean...

Duh Kang Mas
Kula Arep Kaulan
Yen Kang Mas
Gelem Dadi Demenan...

Apa Wong Demen
Baguse Jare Dewek
Jare Uwong Ireng
Jare Kulah Mah Ganteng...

Gonggo Nyabrang
Murag Ning Longan
Wong Demen Pengene
Sawang Sawangan...

Dudu Sun Mabok
Kenang Saking Garange...

Simbar Mata
Megare Ning Tlapukan
Sun Kelingan
Bae Kenang Idepe...

Pribasane Kepiting Cilik
Saba Tampingan
Sun Kelayu Kang
Demen Sampean...

Duh Kang Mas
Kula Arep Kaulan
Yen Kang Mas
Gelem Dadi Demenan...

Apa Wong Demen
Baguse Jare Dewek
Jare Uwong Ireng
Jare Kulah Mah Ganteng...

Gonggo Nyabrang
Murag Ning Longan
Wong Demen Pengene
Sawang Sawangan...

Dudu Sun Mabok
Kenang Saking Garange...