Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya - Ora Niat Dadi Wong Susah

Ora Niat Dadi Wong Susah - Suka Wijaya


Awak Bli Bisa Lemu
Tambah Dina Tambah Kurus
Blenak Mangan Blenak Turu
Mekaya Durung Ketemu
Sing Sabar Senok Wong Ayu

Urip Kudu Sing Ikhlas
Mlarat Ora Dewekan
Urip Aja Gampang Resah
Atip Selalu Gelisah
Ora Niat Dadi Wong Susah

Senok Sing Sabar
Kakang Gah Ngarti
Pengen Segalane Cukup
Tapi Tangan Ora Kentug
Najan Urip Serba Kurang
Kepengenan Ora Keturutan
Ayo Dedongan Karo Wekel Mekaya

Urip Kudu Sing Ikhlas
Mlarat Ora Dewekan
Urip Aja Gampang Resah
Atip Selalu Gelisah
Ora Niat Dadi Wong Susah

Senok Sing Sabar
Kakang Gah Ngarti
Pengen Segalane Cukup
Tapi Tangan Ora Kentug
Najan Urip Serba Kurang
Kepengenan Ora Keturutan
Ayo Dedongan Karo Wekel Mekaya.

Awak Bli Bisa Lemu
Tambah Dina Tambah Kurus
Blenak Mangan Blenak Turu
Mekaya Durung Ketemu
Sing Sabar Senok Wong Ayu

Urip Kudu Sing Ikhlas
Mlarat Ora Dewekan
Urip Aja Gampang Resah
Atip Selalu Gelisah
Ora Niat Dadi Wong Susah