Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Sri Avista - Kopi Lendot

Kopi Lendot - Sri Avista


Gara-gara Kopi Lendot,
Laki Sering Sengat-sengot..
Yen Bengi Mangkat Begadang,
Nongkronge Ning Warung Wedang..

Gara-gara Kopi Lendot,
Sing Ana Ning Warung Toak..
Duit Lan Pekaya Entog,
Kanggo Nyewaki Pelayan..

Tuku Sapi Ulihe Bandot,
Lanange Ngopi Wadone Nglendot..

Yen Ning Umah Pengene Sewot,
Rabine Nglendot Ngomonge Abot..
Laki Lagi Kedanan Ning Kopi Lendot,
Rumah Tangga Bahagia Dadine Pegot..

Gara-gara Kopi Lendot,
Sing Ana Ning Warung Toak..
Duit Lan Pekaya Entog,
Kanggo Nyewaki Pelayan..

Tuku Sapi Ulihe Bandot,
Lanange Ngopi Wadone Nglendot..

Yen Ning Umah Pengene Sewot,
Rabine Nglendot Ngomonge Abot..
Laki Lagi Kedanan Ning Kopi Lendot..
Rumah Tangga Bahagia Dadine Pegot..

Gara-gara Kopi Lendot,
Laki Sering Sengat-sengot..
Yen Bengi Mangkat Begadang,
Nongkronge Ning Warung Wedang..

Gara-gara Kopi Lendot,
Sing Ana Ning Warung Toak..
Duit Lan Pekaya Entog,
Kanggo Nyewaki Pelayan..