Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Safira Inema - Wedi Kelangan

Wedi Kelangan - Safira Inema


Yang, Udane Wes Teko
Aku Ngempet Kangen
Opo Kowe Keroso

Udan Bledek Aku Wedi
Raono Sing Ngancani
Cepet Enggalo Bali

Kangenku Setengah Mati
Koyo Bulan Tanpo Lintang
Atiku Nandang Kasmaran

Kangenku Setengah Mati
Koyo Bulan Tanpo Lintang
Atiku Nandang Kasmaran

Rino Wengi Tansah Kelingan
Nalikane Sesandingan
Arep Mangan Rasane Wes Ora Doyan

Arep Turu Tansah Klisikan
Rasane Wedi Kelangan
Adoh Kowe Pikiran Melayang Layang

Yang, Udane Wes Teko, Aku Ngempet Kangen
Opo Kowe Keroso
Udan Bledek Aku Wedi, Raono Sing Ngancani
Cepet Enggalo Bali

Kangenku Setengah Mati, Koyo Bulan Tanpo Lintang
Atiku Nandang Kasmaran
Kangenku Setengah Mati, Koyo Bulan Tanpo Lintang
Atiku Nandang Kasmaran

Rino Wengi Tansah Kelingan Nalikane Sesandingan
Arep Mangan Rasane Wes Ora Doyan
Arep Turu Tansah Klisikan, Rasane Wedi Kelangan
Adoh Kowe Pikiran Melayang Layang

Rino Wengi Tansah Kelingan Nalikane Sesandingan
Arep Mangan Rasane Wes Ora Doyan
Arep Turu Tansah Klisikan, Rasane Wedi Kelangan
Adoh Kowe Pikiran Melayang Layang
Adoh Kowe Rasane Koyo Wong Edan