Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Rudi Setro Ft. Yuliana ZN - Gelem Busung

Gelem Busung - Rudi Setro Feat Yuliana ZN


Durung Percaya Kula Karo Sampean,
Sebab Omonge Manis Cuma Rayuan..
Kula Watir Kulane Melang..

Kurang Sepira Kasih Sayange Kakang,
Rindu Lan Kangen Kakang
Cuma Ning Yayang..
Sing Percaya Pasti Temenan..

Lamun Bener Kakange Cinta,
Buktiaken Karo Wong Tua..

Sing Percaya Kakang Temenan,
Taun Maning Kita Kawinan..

Senok Kakange Cinta,
Wani Sumpahe Apa,
Gelem Busung Wis Pasti Nyata..

Durung Percaya Kula Karo Sampean,
Sebab Omonge Manis Cuma Rayuan..
Kula Watir Kulane Melang.

Lamun Bener Kakange Cinta,
Buktiaken Karo Wong Tua..

Sing Percaya Kakang Temenan,
Taun Maning Kita Kawinan..

Senok Kakange Cinta,
Wani Sumpahe Apa,
Gelem Busung Wis Pasti Nyata..

Durung Percaya Kula Karo Sampean,
Sebab Omonge Manis Cuma Rayuan..
Kula Watir Kulane Melang..

Kurang Sepira Kasih Sayange Kakang,
Rindu Lan Kangen Kakang
Cuma Ning Yayang..
Sing Percaya Pasti Temenan..