Senin, 04 November 2019

Lirik Lagu Rossa Angelina - Ngerangkul Raga

Ngerangkul Raga - Rossa Angelina


Sekuat Kuate Kula
Nahan Banyu Mata
Angger Tetep Ora Kuat
Netes Ora Krasa...

Sebisa Bisane Kula
Bli Karo Sampean
Angger Tetep Ora Bisa
Yen Kudu Pisahan...

Biasa Sedina Dina
Sun Bisa Ngrangkul Raga
Sekien Kita Pisahan
Kakang Terbang Kerja Ning Taiwan...

Bandara Dadi Saksine
Sun Pisah Rong Taun Lawase
Bandara Dadi Saksi Bisu
Rong Taun Kakang Tek Tunggu...

Senajan Adoh Adohan
Nanging Ati Kita Bli Bakal Pisahan...

Sebisa Bisane Kula
Bli Karo Sampean
Angger Tetep Ora Bisa
Yen Kudu Pisahan...

Biasa Sedina Dina
Sun Bisa Ngrangkul Raga
Sekien Kita Pisahan
Kakang Terbang Kerja Ning Taiwan...

Bandara Dadi Saksine
Sun Pisah Rong Taun Lawase
Bandara Dadi Saksi Bisu
Rong Taun Kakang Tek Tunggu...

Senajan Adoh Adohan
Nanging Ati Kita Bli Bakal Pisahan...

Sebisa Bisane Kula
Bli Karo Sampean
Angger Tetep Ora Bisa
Yen Kudu Pisahan...

Biasa Sedina Dina
Sun Bisa Ngrangkul Raga
Sekien Kita Pisahan
Kakang Terbang Kerja Ning Taiwan...