Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Rossa Angelina - Doyan Lakine Batur

Doyan Lakine Batur - Rossa Angelina


Blenak Temen Wong Direbut Lakine
Wong Lanang Sekiyen Tega Ninggale
Kurang Apa Semene Kula Emane
Angger Wong Lanang Masih Luruh Sejene...

Ati Lara Pisan Krasa Ning Badan
Laki Sekiyen Direbut Adegan
Digawa Ning Batur Sing Seuyunan
Tega Pisan Bli Duwe Perasaan...

Kaya Langka Maning Wong Sing Lairan
Ning Lakine Batur Siraku Doyan
Padahal Kuwen Batur Sing Setia
Sampe Hati Ngrebut Lakine Kita...

Los Sapa Wong Wadone Yen Bli Lara Atine
Pasti Blenak Yen Direbut Lakine

Ati Lara Pisan Krasa Ning Badan
Laki Sekiyen Direbut Adegan
Digawa Ning Batur Sing Seuyunan
Tega Pisan Bli Duwe Perasaan...

Kaya Langka Maning Wong Sing Lairan
Ning Lakine Batur Siraku Doyan
Padahal Kuwen Batur Sing Setia
Sampe Hati Ngrebut Lakine Kita...

Los Sapa Wong Wadone Yen Bli Lara Atine
Pasti Blenak Yen Direbut Lakine

Ati Lara Pisan Krasa Ning Badan
Laki Sekiyen Direbut Adegan
Digawa Ning Batur Sing Seuyunan
Tega Pisan Bli Duwe Perasaan...

Kaya Langka Maning Wong Sing Lairan
Ning Lakine Batur Siraku Doyan
Padahal Kuwen Batur Sing Setia
Sampe Hati Ngrebut Lakine Kita...

Los Sapa Wong Wadone Yen Bli Lara Atine
Pasti Blenak Yen Direbut Lakine

Blenak Temen Wong Direbut Lakine
Wong Lanang Sekiyen Tega Ninggale
Kurang Apa Semene Kula Emane
Angger Wong Lanang Masih Luruh Sejene..