Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Pokoke Kowe - Nella Kharisma

Pokoke Kowe - Nella Kharisma


Tresno Suci Sing Manggon Neng Ati
Ora Bakal Tak Ilangne Amung Kanggo Sliramu
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Kebacut Manis Esemu Wis Gumantung Ning Atiku

Wong Bagus Ngertio Rosoku
Yen Aku Tresno Sliramu

Mangan Mung Karo Telo
Penting Aku Karo Kowe
Tuku Lombok Utang Nyang Tonggo
Penting Aku Karo Kowe

Susah Seneng Aku Terimo
Penting Aku Karo Kowe
Opo Wae Aku Lilo
Penting Aku Karo Kowe

Tresno Suci Sing Manggon Neng Ati
Ora Bakal Tak Ilangne Amung Kanggo Sliramu
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Kebacut Manis Esemu Wis Gumantung Ning Atiku

Wong Bagus Ngertio Rosoku
Yen Aku Tresno Sliramu

Mangan Mung Karo Telo
Penting Aku Karo Kowe
Tuku Lombok Utang Nyang Tonggo
Penting Aku Karo Kowe

Susah Seneng Aku Terimo
Penting Aku Karo Kowe
Opo Wae Aku Lilo
Penting Aku Karo Kowe

Mangan Mung Karo Telo
Penting Aku Karo Kowe
Tuku Lombok Utang Nyang Tonggo
Penting Aku Karo Kowe

Susah Seneng Aku Terimo
Penting Aku Karo Kowe
Opo Wae Aku Lilo
Penting Aku Karo Kowe