Selasa, 05 November 2019

Lirik Lagu Pitik Tukung - Pitik Cilik

Pitik Tukung - Pitik Cilik


Aku Duwe Pithik Cilik, Wulune Brintik
Cucuk Kuning Jengger Abang, Tarung Mesti Menang
Sopo Wani Karo Aku, Musuh Pithikku

Aku Duwe Tukung, Buntute Buntung
Saben Dina Mangan Jagung, Mesti Wani Tarung
Sopo Wani Karo Aku Musuh Pithikku