Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Ocha Karen Eka - Klalen Janji

Klalen Janji - Ocha Karen Eka


Pertama Kawinan Kula Karo Sampean
Wong Loro Ngucap Janji Barengan
Sumpahe Bli Bakal Pisahan
Arep Urip Bareng Seuyunan

Sekien Sampean Bli Inget Ning Janjine
Wis Klalen Karo Janji Lan Ucape
Rumah Tangga Rusak Karna Kakang
Skien Milih Wong Wadon Liya

Kurang Sepira Kula Eman Ning Sampean
Nangapa Tega Nyakiti Badan

Apa Bli Inget Ning Kula Lan Keturunan
Saban Dina Kelingan Sampean
Kula Wis Pasrah Bokat Wis Nasibe Badan
Duh Gusti Kula Nyuwun Ampura

Sekien Sampean Bli Inget Ning Janjine
Wis Klalen Karo Janji Lan Ucape
Rumah Tangga Rusak Karna Kakang
Skien Milih Wong Wadon Liya

Kurang Sepira Kula Eman Ning Sampean
Nangapa Tega Nyakiti Badan

Apa Bli Inget Ning Kula Lan Keturunan
Saban Dina Kelingan Sampean
Kula Wis Pasrah Bokat Wis Nasibe Badan
Duh Gusti Kula Nyuwun Ampura.

Sekien Sampean Bli Inget Ning Janjine
Wis Klalen Karo Janji Lan Ucape
Rumah Tangga Rusak Karna Kakang
Skien Milih Wong Wadon Liya

Kurang Sepira Kula Eman Ning Sampean
Nangapa Tega Nyakiti Badan

Apa Bli Inget Ning Kula Lan Keturunan
Saban Dina Kelingan Sampean
Kula Wis Pasrah Bokat Wis Nasibe Badan
Duh Gusti Kula Nyuwun Ampura.

Sekien Sampean Bli Inget Ning Janjine
Wis Klalen Karo Janji Lan Ucape
Rumah Tangga Rusak Karna Kakang
Skien Milih Wong Wadon Liya