Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Nunung Alvi - Tinggal Cerita

Tinggal Cerita - Nunung Alvi


Rasa Atis Waktu Ning Wayah Bengi
Semilir Sepoi Angin Ngiliri
Cuma Ngerungukna Suara Manuk Pada Nembang
Mbaturi Batin Kula Sing Sepi

Sampe Kapan Kang Kula Kon Nonggoni
Sampean Tega Ninggal Sun Lunga
Ora Disangka Akhire Gawe Kecewa
Ning Guri Kula Ngebagi Cinta

Seumpamane Kakang Wis Ora Sayang
Terang Terangan Ning Kula Duh Kakang

Jalinan Cinta Sing Pernah Kita Bina
Sekien Sirna Mung Tinggal Cerita

Kaya Bli Sanggup Nahan Banyu Mata
Selawase Kula Nyandang Derita