Sabtu, 09 November 2019

Lirik Lagu Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu)

Novi KD - Wakyu (Tuak Karo Ciu)


Aja Selewa Lewa
Urip Mung Sementara
Sing Wekela Mekaya
Sing Wedia Ning Dosa

Aja Mabok Mabokan
Jaga Ning Kesehatan
Iku Nafsue Setan
Sing Gawe Belaratan

Wakyu Wakyu
Tuak Karo Ciu
Sedina Ping Telu
Arep Saban Minggu

Wakyu Wakyu
Tuak Karo Ciu
Saben Dina Metu
Maen Bae Kartu

Wakyu Wakyu...

Aja Selewa Lewa
Urip Mung Sementara
Sing Wekela Mekaya
Sing Wedia Ning Dosa

Aja Mabok Mabokan
Jaga Ning Kesehatan
Iku Nafsue Setan
Sing Gawe Belaratan

Wakyu Wakyu
Tuak Karo Ciu
Sedina Ping Telu
Arep Saban Minggu

Wakyu Wakyu
Tuak Karo Ciu
Saben Dina Metu
Maen Bae Kartu

Wakyu Wakyu...