Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Nok Neng Sagita - Tawon Karang

Tawon Karang - Nok Neng Sagita


Kang Tulung Sampean Ingeta,
Langka Melase Karo Dirie Kula..
Wis Lawas Sampean Ninggali,
Apa Bli Ngerasa Pernah Gawe Janji..
Jabang Ning Kandungan Wis Gede,
Arep Sapa Sing Dadi Bapane..

Pancen Sampean Sing Diluruh Enake Bae,
Yen Wis Terjadi Pengene Pengene Ya Ninggal Kari..

Dasar Wong Lanang Sipate Si Tawon Karang,
Wareg Ngisepe Ditinggal Ditinggal Ganti Sejene..
Kula Bli Sanggup Nyangga Wirange,
Lamon Ora Tekang Kawine..

Wis Lawas Sampean Ninggali,
Apa Bli Ngerasa Pernah Gawe Janji..
Jabang Ning Kandungan Wis Gede,
Arep Sapa Sing Dadi Bapane..

Pancen Sampean Sing Diluruh Enake Bae,
Yen Wis Terjadi Pengene Pengene Ya Ninggal Kari..

Dasar Wong Lanang Sipate Si Tawon Karang,
Wareg Ngisepe Ditinggal Ditinggal Ganti Sejene..
Kula Bli Sanggup Nyangga Wirange,
Lamon Ora Tekang Kawine..

Wis Lawas Sampean Ninggali,
Apa Bli Ngerasa Pernah Gawe Janji..
Jabang Ning Kandungan Wis Gede,
Arep Sapa Sing Dadi Bapane.