Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Nining Sanjaya Ft. Dudung S - Bareng Nerima

Bareng Nerima - Nining Sanjaya Feat Dudung S


Kang Apa Bener Sampean Demen Ning Kula
Nok Sing Percaya Kakang Bener Bener Cinta
Sumpae Apa Lamon Kang Dudung Bener Cinta
Sumpae Edan Lamon Kakange Bohongan

Nok Sing Percaya...

Wulan Lan Lintang Kanggo Jaminan
Kakange Eman Niat Temenan...
Kula Gan Pada Ning Kakang Cinta
Lahir Lan Batin Kula Nerima...

Wong Loro Pada Setia
Aja Sampe Pada Sulaya...

Sumpae Apa Lamon Kang Dudung Bener Cinta
Sumpae Edan Lamon Kakange Bohongan

Nok Sing Percaya...

Wulan Lan Lintang Kanggo Jaminan
Kakange Eman Niat Temenan...
Kula Gan Pada Ning Kakang Cinta
Lahir Lan Batin Kula Nerima...

Wong Loro Pada Setia
Aja Sampe Pada Sulaya...

Sumpae Apa Lamon Kang Dudung Bener Cinta
Sumpae Edan Lamon Kakange Bohongan

Nok Sing Percaya...

Wulan Lan Lintang Kanggo Jaminan
Kakange Eman Niat Temenan...
Kula Gan Pada Ning Kakang Cinta
Lahir Lan Batin Kula Nerima...

Wong Loro Pada Setia
Aja Sampe Pada Sulaya...

Sumpae Apa Lamon Kang Dudung Bener Cinta
Sumpae Edan Lamon Kakange Bohongan

Nok Sing Percaya...