Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Nining Sanjaya - Buka Setangie Tutup Sengantuke

Buka Setangie Tutup Sengantuke - Nining Sanjaya


Wong Rumah Tangga Enak Awite
Bli Weruh Pait Ning Akhire
Wong Lanang Langka Ngartine
Ning Rabi Langka Katone...

Apa Sampean Wis Ora Melas
Wong Wadon Lawas Bli Kramas Kramas
Gara Gara Buka Setangine
Tutup Sengantuke...

Disabari Bae Sampe Kapan
Wong Lanang Ngerti Ning Wong Wadon
Bli Kudu Harta Kelawan Benda
Ning Batin Pengen Kecukupan...

Lamonan Terus Mengkonon
Selawase Bli Bakal Bahagia...

Apa Sampean Wis Ora Melas
Wong Wadon Lawas Bli Kramas Kramas
Gara Gara Buka Setangine
Tutup Sengantuke...

Disabari Bae Sampe Kapan
Wong Lanang Ngerti Ning Wong Wadon
Bli Kudu Harta Kelawan Benda
Ning Batin Pengen Kecukupan...

Lamonan Terus Mengkonon
Selawase Bli Bakal Bahagia...

Wong Rumah Tangga Enak Awite
Bli Weruh Pait Ning Akhire
Wong Lanang Langka Ngartine
Ning Rabi Langka Katone...

Apa Sampean Wis Ora Melas
Wong Wadon Lawas Bli Kramas Kramas
Gara Gara Buka Setangine
Tutup Sengantuke..