Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Ity Ashella - Bango Putih

Bango Putih - Ity Ashella


Lamunan Kula Ning Duwur Amben
Kelingan Karo Demenan Bengen
Padahal Wis Due Rabi
Wong Demen Bli Bisa Mari

Mabure Manuk Bangi Sing Putih

Menclok Ning Epinggire Kali
Larane Remuke Jantung Ati
Wong Demen Ditinggal Kari

Cintane Sampean Cuma Seliwatan
Gawe Lara Pikiran
Dibuang Kekasih Sun Lara Ati
Setengah Mati

Demen Kulane Bae Angel Pisan Ilange
Susah Diobatane N
Ajan Ditambani Ajian Sakti
Angger Bli Mari

Kang Kula Melu Karo Sampean
Emong Pisahan