Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Ita DK - Watu Loncatan

Watu Loncatan - Ita DK


Lagi Laris Kakang Ning Kula Sengit
Yen Lagi Bli Payu Ning Kula Ngerayu Ngerayu
Pelampiasan Cuma Watu Loncatan
Yen Olih Sing Anyar Kula Sing Lawas Dibuang...

Wis Pirang Jalan...
Putus Maning Nyambung Maning
Yen Dilelara...
Angger Balik Ning Kula Maning

Lagi Laris Kakang Ning Kula Sengit...

Semono Jahate Kula Nerima Bae
Wis Weruh Ning Salahe
Weruh Akal Buluse
Angger Kula Demen Bae...

Kien Kula Wis Sadar Ora Nerima Maning
Cuma Watu Loncatan
Cintane Seliwatan
Watir Bokat Dibuang Maning...

Lagi Laris Kakang Ning Kula Sengit
Yen Lagi Bli Payu Ning Kula Ngerayu Ngerayu..

Semono Jahate Kula Nerima Bae
Wis Weruh Ning Salahe
Weruh Akal Buluse
Angger Kula Demen Bae...

Kien Kula Wis Sadar Ora Nerima Maning
Cuma Watu Loncatan
Cintane Seliwatan
Watir Bokat Dibuang Maning...

Lagi Laris Kakang Ning Kula Sengit
Yen Lagi Bli Payu Ning Kula Ngerayu Ngerayu
Pelampiasan Cuma Watu Loncatan
Yen Olih Sing Anyar Kula Sing Lawas Dibuang...

Wis Pirang Jalan...
Putus Maning Nyambung Maning
Yen Dilelara...
Angger Balik Ning Kula Maning

Lagi Laris Kakang Ning Kula Sengit..