Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Ita DK - Pengen Berag Sedina

Pengen Berag Sedina - Ita DK


Arep Tulung Ning Sapa,
Sambat Sambat Ning Sapa..
Wong Tua Wis Ora Nana,
Si Badan Sebatang Kara..

Batin Jerit Lan Nangis,
Kepaksa Kula Ngemis..
Jejaluk Sedalan-dalan,
Kanggo Mangan Sepulukan..

Sema Tulungana Kula,
Bapa Priwe Iki Si Badan..
Yen Ndika Ana,
Mungkin Bli Mengkene..

Gusti Sesambate Ampuh,
Seumur-umur Pengen Ngrasakena..
Pengen Berag Padu Sedina..

Batin Jerit Lan Nangis,
Kepaksa Kula Ngemis..
Jejaluk Sedalan-dalan,
Kanggo Mangan Sepulukan..

Sema Tulungana Kula,
Bapa Priwe Iki Si Badan..
Yen Ndika Ana,
Mungkin Bli Mengkene..

Gusti Sesambate Ampuh,
Seumur-umur Pengen Ngrasakena..
Pengen Berag Padu Sedina..

Arep Tulung Ning Sapa,
Sambat Sambat Ning Sapa..
Wong Tua Wis Ora Nana,
Si Badan Sebatang Kara..

Batin Jerit Lan Nangis,
Kepaksa Kula Ngemis..
Jejaluk Sedalan-dalan,
Kanggo Mangan Sepulukan..