Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Ita DK - Mangan Kacang

Mangan Kacang - Ita DK


Nalika Waktu Demenan
Ngucap Janji Bli Bakal Pisahan
Jare Ngomong Arep Sayang
Arep Eman Sampe Akhire Jaman...

Tapi Terhalang Wong Tua
Cinta Kula Sing Akhire Pisah
Tanpa Salah Tanpa Dosa
Kakang Tega Sun Ditinggal Lunga...

Wong Lanang Kebangetan
Lagi Demen Sun Ditinggalaken...
Bli Duwe Perasaan
Ning Wong Wadon Sing Lagi Kasmaran...

Pribasa Wong Mangan Kacang
Isi Dipangan Kulit Dibuang...
Dasar Watek Wong Lanang
Bisane Mung Gampang Gawe Wirang...

Tapi Terhalang Wong Tua
Cinta Kula Sing Akhire Pisah
Tanpa Salah Tanpa Dosa
Kakang Tega Sun Ditinggal Lunga...

Wong Lanang Kebangetan
Lagi Demen Sun Ditinggalaken...
Bli Duwe Perasaan
Ning Wong Wadon Sing Lagi Kasmaran...

Pribasa Wong Mangan Kacang
Isi Dipangan Kulit Dibuang...
Dasar Watek Wong Lanang
Bisane Mung Gampang Gawe Wirang...

Nalika Waktu Demenan
Ngucap Janji Bli Bakal Pisahan
Jare Ngomong Arep Sayang
Arep Eman Sampe Akhire Jaman...