Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Ipang Supendi - Masih Lara

Masih Lara - Ipang Supendi


Sumpae Ning Batin
Bli Bakal Demenan Maning
Bokatan Terjadi Larane Kaya Sing Dingin
Paite Getire Kerasa Ning Jiwa
Larane Blenake Kaya Ning Penjara

Coba Bayangaken Ati Sepira Larane
Lagi Demen Demene
Di Tinggal Mengkonon Bae
Sumpae Janjine
Jare Nggo Temenan
Buktine Nyatane
Demen Ning Wong Lian

Ning Paribasa Laos Cukule Jae
Kakang Bli Maksa Maksa
Nampi Raos Wong Bli Due

Los Tiburana
Wong Lanang Sing Di Cinta
Kakang Bli Nemen Nemen
Bokat Wis Ora Demen
Lara Ati Lara
Lara Masih Kerasa

Coba Bayangaken Ati Sepira Larane
Lagi Demen Demene
Di Tinggal Mengkonon Bae
Sumpae Janjine Jare Nggo Temenan
Buktine Nyatane
Demen Ning Wong Lian

Ning Paribasa Laos Cukule Jae
Kakang Bli Maksa Maksa
Nampi Raos Wong Bli Due

Los Tiburana
Wong Lanang Sing Di Cinta
Kakang Bli Nemen Nemen
Bokat Wis Ora Demen
Lara Ati Lara
Lara Masih Kerasa

Sumpae Ning Batin
Bli Bakal Demenan Maning
Bokatan Terjadi
Larane Kaya Sing Dingin
Paite Getire Kerasa Ning Jiwa
Larane Blenake Kaya Ning Penjara