Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Indri Fahriza - Ana Rabine

Ana Rabine - Indri Fahriza


Kelingan Kula Ning Sampean,
Kebayang Bayang Ning Pikiran..
Cinta Ning Ati Bli Bisa Mari,
Najan Kien Kakang Wis Due Rabi..

Putuse Cinta Karna Wong Tua,
Sing Cuma Mandeng Harta Lan Tahta..
Putihe Kapas Abange Semangka,
Demenan Lawas Tapi Jodone Langka..
Kelingan Kula Ning Sampean..

Krasa Blenak Pikiran,
Yen Cinta Bli Kesampean..

Getun Tinemu Ngguri,
Yen Cinta Bli Dadi Siji..
Kadang Ana Pikiran Pengen Nyusul Sampean,
Nanging Keadaane Kakang Ana Rabine..

Putuse Cinta Karna Wong Tua,
Sing Cuma Mandeng Harta Lan Tahta..
Putihe Kapas Abange Semangka,
Demenan Lawas Tapi Jodone Langka..
Kelingan Kula Ning Sampean..

Krasa Blenak Pikiran,
Yen Cinta Bli Kesampean..

Getun Tinemu Ngguri,
Yen Cinta Bli Dadi Siji..
Kadang Ana Pikiran Pengen Nyusul Sampean,
Nanging Keadaane Kakang Ana Rabine..

Putuse Cinta Karna Wong Tua,
Sing Cuma Mandeng Harta Lan Tahta..
Putihe Kapas Abange Semangka,
Demenan Lawas Tapi Jodone Langka..
Kelingan Kula Ning Sampean..