Senin, 04 November 2019

Lirik Lagu Esta Joss - Nukari Laki

Nukari Laki - Esta Joss


Sing Kampung Mangkat Ning Luar Negri
Njaluk Izin Tanda Tangane Laki
Barang Balik Sing Luar Negri

Ning Laki Acuh Ora Ngwawuhi

Rong Taun Iku Kontrak Kerjane
Rasa Pegel Nunggu Kapan Tekane
Barang Teka Nolak Turu Bareng
Ngledeni Mangan Sampe Bli Gelem

Ora Tek Sangka Ora Tek Duga
Balik Sing Luar Negri Nukari Laki

Ora Tek Sangka Ora Tek Duga
Balik Sing Tanah Sebrang Jaluk Pegatan

Duit Kirman Di Itung Utang
Kita Pegatan Sampe Metu Awak Abang