Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran

Kebo Ngudag Jaran - Esta Joss


Demen Sing Awit Prawan
Sampe Senok Kawinan
Mung Bisa Mandeng
Nyawang Sing Kadoan

Arep Ngomong Bli Wani
Minder Rasaning Ati
Apa Maning Kien
Wong Ayu Due Laki..

Ibarat Kebo Ngudag Jaran
Bli Mungkin Bisa Bebarengan..

Senajan Kakang Cinta Mati
Tapi Kakang Wis Ngaca Diri..
Nangisa Banyu Mata Getih
Ora Bakal, Dadi Sawiji..

Arep Ngomong Bli Wani
Minder Rasaning Ati
Apa Maning Kien
Wong Ayu Due Laki..

Ibarat Kebo Ngudag Jaran,
Bli Mungkin Bisa Bebarengan..

Senajan Kakang Cinta Mati
Tapi Kakang Wis Ngaca Diri..
Nangisa Banyu Mata Getih
Ora Bakal, Dadi Sawiji..

Demen Sing Awit Prawan
Sampe Senok Kawinan
Mung Bisa Mandeng
Nyawang Sing Kadoan