Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Erna Farvisa - Mawar Abang

Mawar Abang - Erna Farvisa


Kembang Mawar Abang Mekar Ning Taman
Bagus Pisan Kenang Kesorot Wulan
Adeeem... Ning Pikiran
Duh Kakang... Kelingan...

Tetes Embun Bengi Sing Ngademi
Wong Sing Disenengi Nempel Ning Ati
Kangen.. Setengah Mati
Sampe Kegawa Ning Ngimpi...

Kumbang Nyedoti Kembang
Bayangan Karo Sampean
Rasa Kelawan Tresna
Dadi Timbule Cinta...

Kula Jatuh Cinta...

Tetes Embun Bengi Sing Ngademi
Wong Sing Disenengi Nempel Ning Ati
Kangen.. Setengah Mati
Sampe Kegawa Ning Ngimpi...

Kumbang Nyedoti Kembang
Bayangan Karo Sampean
Rasa Kelawan Tresna
Dadi Timbule Cinta...

Kula Jatuh Cinta...

Kembang Mawar Abang Mekar Ning Taman
Bagus Pisan Kenang Kesorot Wulan
Adeeem... Ning Pikiran
Duh Kakang... Kelingan...