Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Emek Aryanto - Bancakan

Bancakan - Emek Aryanto


Cukup Sampe Ning Kene
Aja Suwe-suwe
Lawas Hubungan
Mung Lara Atine..

Pegel Nyabara Nane
Ngukur Usus Selawase
Ketekan Batin
Percuma Ngawin...

Cukup Sampe Ning Kene...

Ngobral Cinta Lan Ngrayu
Akeh Wong Pada Ngaku
Kya Nggo Bancakan
Setampah Mangan Barengan...

Mader Jagat Amba
Wong Wadon Masih Pera
Pada Pating Klambruk
Arep Gering Arep Sing Bapuk...

Apa Pengene...

Pegel Nyabara Nane
Ngukur Usus Selawase
Ketekan Batin
Percuma Ngawin...

Cukup Sampe Ning Kene...

Ngobral Cinta Lan Ngrayu
Akeh Wong Pada Ngaku
Kya Nggo Bancakan
Setampah Mangan Barengan...

Mader Jagat Amba
Wong Wadon Masih Pera
Pada Pating Klambruk
Arep Gering Arep Sing Bapuk...

Apa Pengene...

Cukup Sampe Ning Kene
Aja Suwe-suwe
Lawas Hubungan
Mung Lara Atine..

Pegel Nyabara Nane
Ngukur Usus Selawase
Ketekan Batin
Percuma Ngawin...

Cukup Sampe Ning Kene...