Sabtu, 09 November 2019

Lirik Lagu Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu

Isep Isep Tebu - Ella Nurhayati


Ning Sor Wiwitan Dembara
Kita Wong Loro Memadu Cinta
Saling Janji Setia
Kisah Cinta Seiya Sekata...

Janjine Tanggal Telu
Arepan Ngadep Ning Penghulu
Sampe Wis Keliwat Tanggale
Tapi Durung Ana Lamarane...

Janji Janji Tinggal Janji
Ora Pernah Ditepati
Dasar Wong Lanang Tukmis
Rayuan Manis Serba Romantis..

Rasa Rasa Isin Ning Batur
Ning Wong Tua Lan Sedulur
Wis Lawas Demenan
Durung Bae Kawinan...

Isep Isep Tebu Kakang
Ning Pinggir Kali
Sekien Wis Layu
Kulane Ditinggal Kari...

Janjine Tanggal Telu
Arepan Ngadep Ning Penghulu
Sampe Wis Keliwat Tanggale
Tapi Durung Ana Lamarane...

Janji Janji Tinggal Janji
Ora Pernah Ditepati
Dasar Wong Lanang Tukmis
Rayuan Manis Serba Romantis..

Rasa Rasa Isin Ning Batur
Ning Wong Tua Lan Sedulur
Wis Lawas Demenan
Durung Bae Kawinan...

Isep Isep Tebu Kakang
Ning Pinggir Kali
Sekien Wis Layu
Kulane Ditinggal Kari...

Ning Sor Wiwitan Dembara
Kita Wong Loro Memadu Cinta
Saling Janji Setia
Kisah Cinta Seiya Sekata...