Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Edy Zacky - Pengen Nonton

Pengen Nonton - Eddy Zacky


Ning Batin Wis Janji
Bli Bakal Balen Maning
Najan Sira Nangis
Najan Sira Sumpah
Bli Bakal Tak Trima

Kita Wis Lara Ati
Ning Sifat Ucapane
Kurang Sabar Sepira
Kasih Sayange Kita Dibuang Kaya Sampah

Pengen Nonton Pengen Deleng
Nyawang Sira Sing Kadoan

Lamun Sira Ora Rubah
Ora Bakal Neu Bahagia
Sengsara Terus Sengsara Lamun Ora
Sifate Di Rubah..