Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Eddy Zacky - Tikungan Tajam

Tikungan Tajam - Eddy Zacky


Weruh Ngianati
Bli Bakal Tek Ijini
Najan Sira Maksa
Mendingan Kita Pisah

Kita Ora Nyangka
Yen Arep Gawe Lara
Bengen Sira Sumpah
Ngomong Arep Setia

Tapi Nyatane Dusta....

Rasa Ngenes Banyu Mata Sampe Ora Ketadah
Ngrungu Rabi Ning Taiwan Kejrumus Tikungan Tajam

Waktu Mangkat Ning Taiwan Jare Bakalan Setia
Kien Teka Jaluk Pisah Tanpa Salah Lan Dosa

Apa Sira Wis Ana Ganti
Sampe Tega Ning Anak Laki
Ora Nyangka Bakal Terjadi
Rumah Tangga Bakale Pisah

Kita Ora Nyangka
Yen Arep Gawe Lara
Bengen Sira Sumpah
Ngomong Arep Setia

Tapi Nyatane Dusta....

Rasa Ngenes Banyu Mata Sampe Ora Ketadah
Ngrungu Rabi Ning Taiwan Kejrumus Tikungan Tajam

Waktu Mangkat Ning Taiwan Jare Bakalan Setia
Kien Teka Jaluk Pisah Tanpa Salah Lan Dosa

Apa Sira Wis Ana Ganti
Sampe Tega Ning Anak Laki
Ora Nyangka Bakal Terjadi
Rumah Tangga Bakale Pisah

Weruh Ngianati
Bli Bakal Tek Ijini
Najan Sira Maksa
Mendingan Kita Pisah

Kita Ora Nyangka
Yen Arep Gawe Lara
Bengen Sira Sumpah
Ngomong Arep Setia

Tapi Nyatane Dusta....