Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Eddy Zacky - Sirik Dengki

Sirik Dengki - Eddy Zacky


Panase Geni Pasti Ana Marie
Panase Ati Pasti Digawa Mati
Aja Pada Sirik Dengki Ning Tangga Batur
Yen Pengen Sugi Tinggal Sira Sing Gemi

Tangga Tuku Sawah Panas Bli Kira Kira
Tangga Tuku Motor Dengki Bli Kira Kira
Garise Wong Urip Wis Ana Sing Ngatur
Yen Pengen Dunya Tinggal Sira Mekaya
Tinggal Sira Mekaya

Werue Enake Bli Weru Ning Getire
Panase Blenake Werue Enak Bae
Kita Sing Ngrasakena Panas Perih Mekaya
Wong Sejen Cuma Nyawang

Yen Ana Wong Sugih Difitnah Nyupang Babi
Padahal Nyatane Durung Ana Buktine
Dasar Wong Panas Ati Bisae Sirik Dengki
Beli Seneng Seneng Batur Seneng

Kudu Nrima Kenyataan
Sugih Mlarat Garise Pengeran

Tangga Tuku Sawah Panas Bli Kira Kira
Tangga Tuku Motor Dengki Bli Kira Kira
Garise Wong Urip Wis Ana Sing Ngatur
Yen Pengen Dunya Tinggal Sira Mekaya
Tinggal Sira Mekaya

Werue Enake Bli Weru Ning Getire
Panase Blenake Werue Enak Bae
Kita Sing Ngrasakena Panas Perih Mekaya
Wong Sejen Cuma Nyawang

Yen Ana Wong Sugih Difitnah Nyupang Babi
Padahal Nyatane Durung Ana Buktine
Dasar Wong Panas Ati Bisae Sirik Dengki
Beli Seneng Seneng Batur Seneng

Kudu Nrima Kenyataan
Sugih Mlarat Garise Pengeran

Panase Geni Pasti Ana Marie
Panase Ati Pasti Digawa Mati
Aja Pada Sirik Dengki Ning Tangga Batur
Yen Pengen Sugi Tinggal Sira Sing Gemi

Tangga Tuku Sawah Panas Bli Kira Kira
Tangga Tuku Motor Dengki Bli Kira Kira
Garise Wong Urip Wis Ana Sing Ngatur
Yen Pengen Dunya Tinggal Sira Mekaya
Tinggal Sira Mekaya