Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Diana Sastra - Kalong CIlik

Kalong Cilik - Diana Sastra


Kalong Kalong Cilik
Mencloke Ning Wit Srikaya
Kuat Apa Beli
Sun Lagi Kegoda Cinta...

Bengen Dilelara
Pernah Gagal Rumah Tangga
Lawas Kula Rangda
Kien Teka Kembang Cinta...

Sun Lagi Kegoda Duda...

Yen Kakang Sayang Ning Kula
Nerima Apa Sing Ana
Kula Rangda Duwe Turunan
Kudu Ngerti Walonan...

Kakang Sayang Setulus Ati
Cintane Ning Kula Siji
Yen Kakang Demen Emboke
Kudu Sayang Ning Anake...

Bengen Dilelara
Pernah Gagal Rumah Tangga
Lawas Kula Rangda
Kien Teka Kembang Cinta...

Sun Lagi Kegoda Duda...

Yen Kakang Sayang Ning Kula
Nerima Apa Sing Ana
Kula Rangda Duwe Turunan
Kudu Ngerti Walonan...

Kakang Sayang Setulus Ati
Cintane Ning Kula Siji
Yen Kakang Demen Emboke
Kudu Sayang Ning Anake...

Kalong Kalong Cilik
Mencloke Ning Wit Srikaya
Kuat Apa Beli
Sun Lagi Kegoda Cinta...

Bengen Dilelara
Pernah Gagal Rumah Tangga
Lawas Kula Rangda
Kien Teka Kembang Cinta...

Sun Lagi Kegoda Duda...