Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Dian Anic - Ngudag Cinta

Ngudag Cinta - Dian Anic


Kaya Getun Setengah Mati
Wong Lanang Bli Sehati
Dilawani Nekat Ngintili
Sekiene Malah Tega Nyakiti...

Ora Nyangka Atine Dusta
Cintane Wis Bli Nyata
Janji Manis Berupa Sepah
Batin Nangis Kula Gletakena...

Arep Balik Ning Wong Tua
Kula Isin Wis Gawe Salah
Tiwas Mlayu Sing Wong Tua
Batin Nangis Gawe Kecewa...

Bokatan Wis Nasibe Kula
Ngudag Cinta Malah Sengsara...

Ora Nyangka Atine Dusta
Cintane Wis Bli Nyata
Janji Manis Berupa Sepah
Batin Nangis Kula Gletakena...

Arep Balik Ning Wong Tua
Kula Isin Wis Gawe Salah
Tiwas Mlayu Sing Wong Tua
Batin Nangis Gawe Kecewa...

Bokatan Wis Nasibe Kula
Ngudag Cinta Malah Sengsara...

Ora Nyangka Atine Dusta
Cintane Wis Bli Nyata
Janji Manis Berupa Sepah
Batin Nangis Kula Gletakena...

Arep Balik Ning Wong Tua
Kula Isin Wis Gawe Salah
Tiwas Mlayu Sing Wong Tua
Batin Nangis Gawe Kecewa...

Bokatan Wis Nasibe Kula
Ngudag Cinta Malah Sengsara...

Ora Nyangka Atine Dusta
Cintane Wis Bli Nyata
Janji Manis Berupa Sepah
Batin Nangis Kula Gletakena...