Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Dian Anic - Jurang Jero

Jurang Jero - Dian Anic


Gunung Duwur Ditanjaki
Jurang Jero Ditenjogi
Alas Rengit Dianjingi
Usaha Kepengen Luwih...

Kadang Sering Tetangisan
Wong Mlarat Rasa Kangelan
Grentese Ning Jero Dada
Yen Anak Wis Jaluk Blanja...

Arep Utange Ning Sapa...

Enteng Kecape
Abot Nyanggane
Wong Rumah Tangga
Gede Tanggung Jawabe...

Bli Wedi Lara
Bli Wedi Pati
Sing Diwedeni
Anak Pada Klanti...

Ya Gusti Paringana Rezeki...

Kadang Sering Tetangisan
Wong Mlarat Rasa Kangelan
Grentese Ning Jero Dada
Yen Anak Wis Jaluk Blanja...

Arep Utange Ning Sapa...

Enteng Kecape
Abot Nyanggane
Wong Rumah Tangga
Gede Tanggung Jawabe...

Bli Wedi Lara
Bli Wedi Pati
Sing Diwedeni
Anak Pada Klanti...

Ya Gusti Paringana Rezeki...

Kadang Sering Tetangisan
Wong Mlarat Rasa Kangelan
Grentese Ning Jero Dada
Yen Anak Wis Jaluk Blanja...

Arep Utange Ning Sapa...