Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Dewi Kirana - Laki Sugih

Laki Sugih - Dewi Kirana


Senenge Lamon Duwe Laki Sugih
Segala Apa Bae Kecumponi...
Pengen Motor Tinggal Ngomong
Pengen Mobil Tinggal Milih
Apa Bae Sing Dipengen Pasti Laksana...

Bli Perduli Umure Sewidak Sanga
Sing Penting Eman Lan Sayang...
Eman Lan Sayang Ning Kula
Eman Lan Sayang Kluarga
Eman Lan Sayang Ning Segala Galane...

Senenge Lamon Duwe Laki Sugih...

Kelingan Sun Waktu Jaman Semana
Sengsara Urip Bli Duwe Pekaya...
Pribasa Tali Kawat Kanggo Sampiran
Bli Kuat Urip Mlarat Kanggo Hinaan...

Kula Arep Luruh Laki...
Laki Sing Sugih
Nggo Nyukupi Kebutuhan
Sandang Lan Pangan...

Bli Perduli Umure Sewidak Sanga
Sing Penting Eman Lan Sayang...
Eman Lan Sayang Ning Kula
Eman Lan Sayang Kluarga
Eman Lan Sayang Ning Segala Galane...

Senenge Lamon Duwe Laki Sugih...

Kelingan Sun Waktu Jaman Semana
Sengsara Urip Bli Duwe Pekaya...
Pribasa Tali Kawat Kanggo Sampiran
Bli Kuat Urip Mlarat Kanggo Hinaan...

Kula Arep Luruh Laki...
Laki Sing Sugih
Nggo Nyukupi Kebutuhan
Sandang Lan Pangan...

Senenge Lamon Duwe Laki Sugih
Segala Apa Bae Kecumponi...
Pengen Motor Tinggal Ngomong
Pengen Mobil Tinggal Milih
Apa Bae Sing Dipengen Pasti Laksana...

Bli Perduli Umure Sewidak Sanga
Sing Penting Eman Lan Sayang...
Eman Lan Sayang Ning Kula
Eman Lan Sayang Kluarga
Eman Lan Sayang Ning Segala Galane...

Senenge Lamon Duwe Laki Sugih..