Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Devi Manual - Mangan Turu Bae

Mangan Turu Bae - Devi Manual


Kang...
Ndi Sih Tanggung Jawabe
Sampean Sih Dadi Laki
Ning Rabi Ora Nafkahi

Kang...
Aja Enak Ngawini Bae
Anak Sampean Wis Gede
Santer Pisan Ning Jajane

Usaha Kang Coba Usaha
Masa Saban Dina Mangan Turu Bae...
Mekaya Kang Coba Mekaya
Luruh Kanggo Kebutuhan Rumah Tangga...

Beras Wis Langka
Celengan Gah Wis Langka
Sukiki Bocah Bakale Mangan Apa...

Kang...
Aja Enak Ngawini Bae
Anak Sampean Wis Gede
Santer Pisan Ning Jajane

Usaha Kang Coba Usaha
Masa Saban Dina Mangan Turu Bae...
Mekaya Kang Coba Mekaya
Luruh Kanggo Kebutuhan Rumah Tangga...

Beras Wis Langka
Celengan Gah Wis Langka
Sukiki Bocah Bakale Mangan Apa...

Kang...
Ndi Sih Tanggung Jawabe
Sampean Sih Dadi Laki
Ning Rabi Ora Nafkahi

Kang...
Aja Enak Ngawini Bae
Anak Sampean Wis Gede
Santer Pisan Ning Jajane