Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Dadang Anessa - Larane Cinta

Larane Cinta - Dadang Anessa


Wis Aja Nganggo Pedangan Maning
Wis Aja Nganggo Tumbak Sing Runcing
Atine Kula. Wis Bli Berdaya
Mati Kena Larane Cinta

Janji Manis Wis Kabur Nang Angin
Buktine Kula Di Tinggal Kawin
Kakang Bahagia .kula Menderita
Di Gawa Nangis Sampe Bli Bisa

Sumpae Kakang Dusta
Janjine Sulaya
Kula Di Sakiti
Di Gawe Lara Ati

Kaya Bli Due Melas
Kula Di Anggep Anggas
Wis Ngisep Madune
Di Buang Sepae

Janji Manis Wis Kabur Nang Angin
Buktine Kula Di Tinggal Kawin
Kakang Bahagia .kula Menderita
Di Gawa Nangis Sampe Bli Bisa

Sumpae Kakang Dusta
Janjine Sulaya
Kula Di Sakiti
Di Gawe Lara Ati

Kaya Bli Due Melas
Kula Di Anggep Anggas
Wis Ngisep Madune
Di Buang Sepae

Wis Aja Nganggo Pedangan Maning
Wis Aja Nganggo Tumbak Sing Runcing
Atine Kula. Wis Bli Berdaya
Mati Kena Larane Cinta

Janji Manis Wis Kabur Nang Angin
Buktine Kula Di Tinggal Kawin
Kakang Bahagia .kula Menderita
Di Gawa Nangis Sampe Bli Bisa