Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Dadang Anesa - Sewengi Bae

Sewengi Bae - Dadang Anesa


Pitung Taun Lawase Dadi Rangda
Pengen Laki Sampe Susah Payah
Baka Turu Matane Merem Melik
Ngringkel Bunder Kaya Kucing Cilik...

Lamon Ana Lanang Sing Sugih Doyan
Arep Eman Kula Arep Sayang
Bagen Tua Asal Akeh Dunyane
Cinta Kula Sampe Selawase...

Ana Sing Demen Wong Wis Duwe Rabi
Kulane Gelem Arep Tek Ladeni
Masalah Jodoh Wis Apa Pujare
Najan Bli Lawas Padu Sewengi Bae...

Kula Duwe Laki Cintane Sekilas
Ketunggon Sewengi Dijobrag Ning Rabi Lawas...

Lamon Ana Lanang Sing Sugih Doyan
Arep Eman Kula Arep Sayang
Bagen Tua Asal Akeh Dunyane
Cinta Kula Sampe Selawase...

Ana Sing Demen Wong Wis Duwe Rabi
Kulane Gelem Arep Tek Ladeni
Masalah Jodoh Wis Apa Pujare
Najan Bli Lawas Padu Sewengi Bae...

Kula Duwe Laki Cintane Sekilas
Ketunggon Sewengi Dijobrag Ning Rabi Lawas...

Pitung Taun Lawase Dadi Rangda
Pengen Laki Sampe Susah Payah
Baka Turu Matane Merem Melik
Ngringkel Bunder Kaya Kucing Cilik...

Lamon Ana Lanang Sing Sugih Doyan
Arep Eman Kula Arep Sayang
Bagen Tua Asal Akeh Dunyane
Cinta Kula Sampe Selawase...